Kävijöille

Tervetuloa käsityömessuille

5.-7.10.2018!

Seinäjoen käsityömessuilla kontrastit kohtaavat. Näytteilleasettajat lanseeraavat messukauden avajaisiin uusia tuotteita. Löydä aidot kädentaitajat ja persoonalliset tuotteet. Tutustu työpajoissa ja Varikolla kädentaitoihin. Käsityömessut kokoavat yhteen alan ammattilaiset ja harrastajat.

MESSUILLA TAVATAAN!

Messut avoinna

pe  – su 10 – 17

Lipun hinnat

Aikuiset 12 €
Opiskelijat / eläkeläiset /
työttömät 10€
Nuoret (7-17) 6 €

3 päivän ranneke 20 €

Ryhmälippu 10 €/hlö (ryhmässä vähintään 10 maksavaa henkilöä).
Mainitse miltä ovelta olette tulossa sisälle!

Asiakaskutsu
Ystävänkortti Toiminta
Sotiemme vetaraanit Tammenlehvällä ilmaiseksi

Liput myös Lipputoimistosta

Ryhmät

Ryhmän sisäänpääsyn sujuvuuden kannalta pyydämme teitä suunnittelemaan reittinne siten, että saavutte Seinäjoelle Kirkkokadun kautta.

Linja-autot ohjataan pysähtymään Kirkkokatu 23:n pysäkille, Seinäjoki Areenan eteen, josta matkustajilla on suora yhteys A-sisäänkäyntiin. Ryhmämatkalaisille on oma sisäänkäynti, josta ennakkoon tilatuilla lipuilla on suora sisäänkäynti messuille.

Linja-autot ohjataan pysähtymisen jälkeen jatkamaan matkaa suoraan valoristeyksen yli Alaseinäjoenkadun varrella sijaitsevalle parkkialueelle.

VARAA RYHMÄLIPUT TÄSTÄ

Sijainti ja pysäköinti

Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23.
Sisäänkäynnit A-halli A-ovi, B-halli A-ovi ja B- ovi.
Tutustu pysäköintikarttaan. Sinisellä merkityt ovat sallittuja pysäköintialueita. Areenan parkkipaikan lisäksi käytössä, Alaseinäjoenkadun pysäköintialue, Seinäjoen uimahalli-urheilutalon takana oleva pysäköintialue (Kirkkokadulta opastus), sekä Framin parkkitalo käytössä lauantaina ja sunnuntaina. Ilmainen pysäköinti edellämainituilla alueilla.

LAPSIPARKKI JA IMETYSVARIKKO

ILMAISEEN Ystävän Tuvan mummojen pyörittämään lapsiparkkiin ovat tervetulleita yli 3-vuotiaat.

Tervetuloa messujen IMETYSVARIKOLLE viettämään rauhallinen hetki vauvan tai isommankin lapsen kanssa! Varikolle on varattu paikka vauvan syöttämiseen haluamallasi tavalla.

IMETYSVARIKOLLA voit leikata itsellesi mieluisat kestoliivinsuojat ihanista kankaista! Nouda myös tekemisohje hauskaan neuletissiin, joka on kiva lahja vaikka odottavalle ystävällesi! Imetyksen tuki ry:n koulutetut imetystukiäidit ovat paikalla koko messujen ajan.
www.imetys.fi

Maksuvälineet

Huom! Areenan alueella ei ole pankkiautomaattia.

Maksuvälineeksi käy pankkikorttien lisäksi Visa, Visa Electron ja MasterCard -kortit.

Paikallisliikenteen aikataulut

Komia Liikenne

Taksi Seinäjoki
puh. 0100 84999

Ravintolapalvelut

Seinäjoki Areenan ravintolapalveluista vastaa Fazer ravintolat.